T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BARTIN / KURUCAŞİLE - Kurucaşile Halk Eğitimi Merkezi

Tarihçe

 

Kurucaşile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 1986 yılında ilçemizde faaliyete geçti. Kurulduğu tarihten itibaren değişik yerlerde hizmet veren Müdürlüğümüz bugün Kurucaşile İlköğretim Okuluna ait binada hizmet vermektedir.

            Hizmet binamız iki katlı olup 4 derslik, 2 idari odadan oluşmaktadır. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü personelimiz 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı ,El Sanatları ve Rehberlik öğretmenleri ve 10 usta öğretici bulunmaktadır.

            Kurulduğu günden bu güne kadar yaygın eğitim alanında çalışmalarını sürdüren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz; gerek ilçe merkezi gerekse köylerde açtığı kurslarla çalışmalarını sürdürmektedir.

            Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda elimizdeki bütün imkânları değerlendirerek mesleki ve sosyal-kültürel alanda kurslar açılmaktadır. "Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim" ilkesiyle hareket ederek örgün eğitim dışına çıkmış her yaştaki insanımıza yeni şeyler öğretmek, istihdama katkı sağlamak amacıyla en son yenilikleri de dikkate alarak yaygın eğitim çalışmalarını sürdürmekteyiz

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.11.2013 - Güncelleme: 20.12.2023 12:43 - Görüntülenme: 3993
  Beğen | 0  kişi beğendi